ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ανθή Κωνσταντίνου  είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, και φοίτησε στο 6ο Γυμνάσιο Ζωγράφου, και στη συνέχεια στο Ενιαίο Λύκειο Σπάτων. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο,  τελείωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης “Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών”,  στην ίδια σχολή. Δούλεψε σε τεχνικά γραφεία στην Αθήνα και στην Ανατολική Αττική, και παράλληλα στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής και μελέτης γεωτρήσεων. Απασχολείται στο δικό της τεχνικό γραφείο στα Σπάτα από το 2009 μέχρι και σήμερα. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ασχολείται ενεργά με τη σύνταξη μελετών, τοπογραφικών, έκδοση αδειών, εκτιμήσεων ακινήτων.

Είναι εγγεγραμμένη στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων ΤΕΕ και Πρωτοδικείου Αθηνών και έχει βοηθήσει σε πολλές υποθέσεις επίλυσης διαφορών με τεχνική θεματολογία, στα τοπικά ειρηνοδικεία.

Είναι πιστοποιημένη εκτιμήτρια ακινήτων – Valuer in Real Estate – από την Peoplecert, και έχει μεγάλη εμπειρία εκτιμήσεων σε ακίνητα στην Ανατολική Αττική.